skip to Main Content

Structureel waardevolle sales leads voor uw bedrijf

Voor uw onderneming is het belangrijk om op structurele wijze waardevolle sales leads te genereren. U wilt prominent aanwezig zijn, zowel online als offline en uw doelgroep kennen en herkennen. FindBusiness is gespecialiseerd in het genereren van waarde volle sales leads voor ict organisaties. Bedrijven die op zoek zijn naar uw oplossing, zullen door de juiste werkwijze u op het juiste moment benaderen. Wilt u ook om de tafel gaan op het moment dat een prospect van uw dienstverlening gebruik wenst te maken? Wij helpen u graag bij het creëren van een solide salesflow!

Sales leads Venderion Market Insight

Sales leads

Sales leads

Maatwerk oplossingen voor de juiste sales leads

Slim omgaan met informatie uit de markt en nadenken over marketingstrategieën helpt u om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten te werven. Sales leads genereren is vandaag de dag meer dan het plegen van een simpel telefoontje of een snelle verkooptruc.

Bij FindBusiness dragen we graag op strategische wijze bij aan de groei van uw onderneming. Wat is uw ideale doelgroep? Wat zijn de beweegredenen van de doelgroep om juist voor uw organisatie te kiezen? Welke concurrenten zijn er? Door al deze data te verzamelen, te verrijken en interpreteren, komen we tot een business case. Door hier vervolgens pro-actief mee aan de slag te gaan, weten we keer op keer de juiste sales leads te genereren. Daarbij werken we alsof we tot uw eigen commerciële binnendienst behoren; we maken uw visie en bedrijfscultuur en komen met maatwerk oplossingen.

Voor elk vraagstuk een passende sales oplossing!

Of u nu een doorgewinterde of pas startende ondernemer bent: FindBusiness kan voor elk (ict) vraagstuk een oplossing bieden. We kunnen u helpen met onder andere:

  • Pipeline Management;
  • Opzetten van business cases;
  • Marktonderzoek;
  • Verzamelen, verrijken en interpreteren van marktdata;
  • Desk – en fieldresearch;
  • Opbouwen en onderhouden van uw relatienetwerk.

Het kennen, herkennen en inplannen van kwalitatief hoogwaardige sales leads is een vak apart. FindBusiness beheerst dat als geen ander en gaan graag met u rond de tafel om te bekijken hoe wij uw organisatie kunnen helpen met de groei van een sterk netwerk.

We vertellen u graag meer over onze sales leads mogelijkheden

Graag laten wij u vrijblijvend kennismaken met onze dienstverlening en vertellen wij u meer over de mogelijkheden van het genereren van sales leads voor ict bedrijven. Neem gerust contact op voor meer informatie en plan een afspraak met een van onze consultants!

Enkele opdrachtgevers

Contact

Vestiging Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S


Vestiging Amsterdam
Tussen de Bogen 24
1013 JB Amsterdam


Contactinformatie

contact@findbusiness.nl
040-7820181

Back To Top