skip to Main Content

Meer leads krijgen

Meer kwalitatief inhoudelijke leads krijgen. Onze sales teams zijn er iedere dag mee bezig. We brengen jou aan het juiste moment aan tafel om inhoudelijk te sparren over jouw propositie. Zelfs als die nog niet helder is, helpen we je daarmee verder. Wij zijn expert op het gebied van koude acquisitie.

We creëren leads voor verschillende opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches. Sales is onze expertise. Wij krijgen helder waar jij aan tafel hoort.

Pipeline management

Wij monitoren de sales funnel en volgen sales kansen op, zodat jij meer B2B leads krijgt. We bouwen aan een breed netwerk en spotten én scoren kansen.

Wij weten waar jouw hot topic op dit moment op de agenda staat. Ook over drie of zes maanden. Hierdoor zijn onze sales leads inhoudelijk kwalitatief en is ons sales team op afstand direct van toegevoegde waarde.

Leadgeneratie

In het verkoopproces is het van essentieel belang dat er een face to face-afspraak plaatsvindt. Hoe kom je echter aan die tafel bij de juiste persoon zonder netwerk?

Wanneer is het juiste moment om te bellen? Hoe realiseer je via de telefoon een klik met iemand die je nog nooit hebt ontmoet? Hoe overtuig je deze persoon van de kwaliteiten van jouw product of dienst over de telefoon? Laat dat maar aan ons over!

Businesscase

Het proactief benaderen van prospects door koude acquisitie draagt bij aan jouw omzetdoelstellingen. We stellen een passende businesscase op.

We blijven altijd scherp op het converteren van sales leads naar new business. Jouw propositie is het uitgangspunt. We zorgen voor adequate opvolging en reflecteren op ons werk om tot het beste resultaat te komen.

Binnen nu en 5 jaar heeft 50% van jouw doelgroep te maken met een vraagstuk waarvoor jij een oplossing hebt.

Hoe zorg je ervoor dat je op het juiste moment aan tafel zit?

Afspraak is hoofdzaak!

Meer leads krijgen doe je door de combinatie van inbound marketing met outbound interactie op te zoeken. We krijgen samen helder welke partijen jij als klant ambieert en zorgen daarna dat jij bij hen op de radar staat zodra het onderwerp actueel wordt. Zo creëren we een sterke relatie die één-op-één, op basis van inhoud maakt dat je op het juiste moment aan tafel zit. Zo krijg jij meer leads en helpen wij jou verder te groeien.

Marketing data
Meten is weten, dus data is alles. Door een complete prospectdatabase van deskundig en uitgebreid desk- en fieldresearch, verhogen wij de effectiviteit van je marketingcampagne.
Online Marketing
Wij helpen je bij het creëren, plaatsen en adverteren van content op de passende kanalen. In combinatie met telefonische acquisitie laten we geen enkele kans onbenut.

Contact

Vestiging Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S


Vestiging Amsterdam
Tussen de Bogen 24
1013 JB Amsterdam


Contactinformatie

contact@findbusiness.nl
040-7820181

Back To Top