skip to Main Content

Kwalitatieve B2B leadgeneratie

Uw “eigen”  commerciële binnendienst op afstand.

B2B LEADGENERATIE

Breng verkoopkansen in kaart en zorg voor kansrijke afspraken voor uw commerciële buitendienst

Het aantal klanten blijft al een tijdje stabiel, dus zijn jullie op zoek naar een manier om met nieuwe bedrijven in contact te komen. Er bestaat al een idee over wat voor soort organisaties goed zouden kunnen passen bij jullie oplossing of product, maar er is nog geen idee hoe jullie met deze groep bedrijven in contact kunnen komen.

Om meer klanten te genereren voor jouw product of dienst is het van belang om concrete sales-afspraken te krijgen bij organisaties waarbij jullie oplossing goed zou passen. Daarbij is het van belang dat er op het juiste moment bij de juiste contactpersoon aan tafel inhoudelijk wordt gespard over jouw oplossing of dienst.  Als expert op het gebied van kwalitatieve leadgeneratie kan FindBusiness een organisatie helpen groeien.

Een effectief team met salesprofessionals brengen uw doelgroep in kaart en plannen waardevolle afspraken.

Mis geen verkoopkansen door het structureel opbouwen en onderhouden van relaties met uw prospects.

FindBusiness helpt je bij het slim en effectief organiseren van je acquisitieproces

Neem contact op en wij lichten onze dienstverlening graag toe!

Plan (video) afspraak

Prospectlijst samenstellen

Het begint bij het samenstellen van een hoogwaardige prospectlijst. Hoe hoger de kwaliteit hoe effectiever kunnen de marketing- & salesactiviteiten uitgevoerd kunnen worden. FindBusiness heeft de kennis en bronnen tot haar beschikking om tot een prospectlijst te komen.

Telefonische acquisitie

Het telefonisch acquireren is een vak apart. Een gesprek met de juiste persoon (Decision Making Unit) over zijn of haar uitdagingen en/of wensen zorgt voor een inhoudelijk gesprek waarbij verkoopkansen worden ingeschat. FindBusiness onderscheid zich door zich te focussen op inhoud met als gevolg kwalitatief hoogwaardige afspraken.

Opbouwen & onderhouden relaties

Doel is om het verkoopproces zo effectief mogelijk in te zetten. Dit betekent dat onnodige koffiedrink afspraken zo veel mogelijk vermeden moeten worden. Het in de tijd onderhouden van contacten met prospects zodat we top-of-mind blijven is van groot belang om geen verkoopkansen te missen.

Afspraken plannen

Om tot nieuwe klanten te komen zijn afspraken noodzakelijk. FindBusiness is er op gebrand om verkoopkansen niet te missen en waardevolle afspraken voor de buitendienst te plannen. In nauw overleg wordt bepaald aan welke criteria een afspraak moet voldoen.

Leaders in Leadgeneration

Onze leads stellen je in staat om inhoudelijk te sparren over jouw propositie met organisaties uit je doelgroep. Wil je alleen aan tafel daar waar het onderwerp concreet op dit moment op de agenda staat? Wil je liever koffie drinken met bedrijven in jouw doelgroep uit dezelfde regio als jij? Of gaat je voorkeur uit naar het geven van virtuele demo’s? Voor iedere klant verrichten wij maatwerk.

Uiteraard voeren wij onze sales-activiteiten uit vanuit een weloverwogen en goed doordacht salesplan. Dit plan stellen we aan het begin van iedere samenwerking samen met onze klanten op. Hierbij denken we mee over de propositie en de doelmarkt, en aan de hand hiervan raadplegen we onze databases om een gerichte prospectlijst op te kunnen stellen. Voor kwalitatieve leadgeneratie is het belangrijk om koude acquisitie te combineren met warme; van beide varianten zijn wij fan. Koud bellen naar doelmarkten die je nog niet volledig in kaart hebt, marketing uitingen op je socials, het traceren en opvolgen van websitebezoekers of het nabellen van Linkedin-contacten en reacties op je Facebook-blogs: het zijn allemaal manieren om aan meer concrete leads te komen.

Onze strategie wordt uiteraard op basis van ontstane inzichten bijgeschaafd. We zijn strategisch sparringpartner en sales-collega op afstand. Maak een vrijblijvende afspraak om jouw wensen en eisen te bespreken!

conversie sales funnel

Binnen nu en 5 jaar heeft 50% van jouw doelgroep te maken met een vraagstuk waarvoor jij een oplossing hebt

Hoe zorg je ervoor dat je op het juiste moment aan tafel zit?

Afspraak is hoofdzaak!

Meer leads krijgen doe je door de combinatie van inbound marketing met outbound interactie op te zoeken. We krijgen samen helder welke partijen jij als klant ambieert en zorgen daarna dat jij bij hen op de radar staat zodra het onderwerp actueel wordt. Zo creëren we een sterke relatie die één-op-één, op basis van inhoud maakt dat je op het juiste moment aan tafel zit. Zo krijg jij meer leads en helpen wij jou verder te groeien.

Prospectlijst samenstellen

Meten is weten, dus data is alles. Door een complete prospectdatabase van deskundig en uitgebreid desk- en fieldresearch, verhogen wij de effectiviteit van je marketingcampagne.

Opvolging Websitebezoekers

Monitoren en actief nabellen van websitebezoekers. We verkrijgen op die manier inzicht in wie potentiële klanten zijn en plannen salesafspraken in.

Contact

  Vestiging Eindhoven
  Torenallee 45
  5617 BA Eindhoven
  Glasgebouw Strijp-S


  Vestiging Amsterdam
  Tussen de Bogen 24
  1013 JB Amsterdam


  Contactinformatie

  contact@findbusiness.nl
  040-7820181

  Back To Top