skip to Main Content

Prospectlijsten voor effectieve B2B database marketing

Meten is weten, dus data is alles. We stellen een complete prospectdatabase voor je op, door deskundig en uitgebreid desk- en fieldresearch te doen. Dit verrijken we met relevante data om het beeld van jouw prospect zo compleet mogelijk te maken, wat bepalend is voor de effectiviteit van marketingcampagnes. Wij geloven in het inzetten van slimme acties: een combinatie van sales- en marketingplannen. Work smarter, not harder.

Zo denken we dat alles valt of staat met een goed begin: het in kaart brengen van je doelgroep. Weet je nog niet wie je wil bereiken, of juist op zoek naar hoe je dat moet doen? Het idee komt van jou, wij zijn de benen. We segmenteren jouw doelgroep scherp en geven jou een helder beeld van de beoogde prospect, door intelligente informatie te verzamelen uit de juiste bronnen.

We beschikken over actuele en kwalitatieve prospectlijsten, die we opstellen uit verzamelde marketingdata en we tijdens de samenwerking aan je overdragen, zodat jij te alle tijden beschikt over de juiste gegevens. Wij houden ons tijdens de samenwerking continuerend bezig met het verrijken van de database, waardoor deze altijd up-to-date is. Data dient namelijk als voedingsbron van iedere marketingstrategie, van gepersonaliseerde databasemarketing en telemarketing, tot e-mailmarketing en social mediastrategieën.

Wat kun je verwachten van onze databases? Onze bronnen zijn altijd afgestemd op jouw behoeften. Zo verzamelen we data rondom basisgegevens als adressen, financiële kengetallen en contactpersonen, tot specifiekere data als concurrenten, gebruikte technieken of de omvang van afdelingen en bedrijven. Op zoek naar de beste partij om jouw marketingdata samen te stellen? Findbusiness is dé specialist op het gebied van B2B databasemanagement.

Prospectlijst samenstellen

In hoeverre heb je de bestaande of nieuwe doelmarkt in kaart? Hoeveel prospects telt de doelmarkt? Welke partijen zijn het grootst? Welke prospects hebben de meeste overeenkomsten met jouw huidige klantenportefeuille? Al deze vragen weten wij voor je te beantwoorden met relevante informatie, waardoor wij leads creëren die naadloos aansluiten op de behoeften van jouw prospects.

Vanuit verschillende bronnen en databases stellen wij complete prospectlijsten samen, voorzien van actuele bedrijfs- en contactgegevens. Deze informatie dragen wij over aan jou en wordt jouw bezit, als we business doen. Hierdoor zijn jouw marketingacties altijd doordacht en doelgericht. FindBusiness is daarom direct van toegevoegde waarde voor jouw sales- of marketingafdeling.

Database verrijken

Een algemene prospectlijst bevat basisgegevens zoals adres, website en aantal medewerkers. Het verrijken van deze lijsten met specifieke data biedt veel extra mogelijkheden. Zo kan binnen de prospectlijst nog nauwkeurig worden gesegmenteerd, waardoor marketinginspanningen nog gerichter kunnen worden ingezet. Op marktniveau ontstaan vanuit verrijkte data allerlei waardevolle inzichten.

De data waarmee we prospectlijsten verrijken zijn specifiek afgestemd op jouw situatie. We brengen in kaart welke doelgroep jij wil aanboren en hoe we dat het beste kunnen doen. Zo zoeken we vaak naar de omvang van een bepaalde afdeling, gebruikte software, aantal vestigingen, financiële kengetallen en aandeelhoudersinformatie.

Van data naar leads en marktkennis

Data stelt bedrijven in staat keuzes te maken binnen de doelgroep. Er kan heel gericht worden gefocust op bepaalde groepen bedrijven. Marketingbudget en -inspanningen kunnen efficiënt worden ingezet. Met een lagere investering kan de sales funnel worden gevuld met betere leads, die in potentie daadwerkelijk tot klant kunnen worden geconverteerd.

Daarnaast ontstaan vanuit data inzichten (data intelligence) die input vormen voor een breder beeld van de markt (market intelligence). Feitelijke informatie die essentieel is bij allerlei strategische en commerciële overwegingen.

Leadgeneratie
Sales leads van inbound kwaliteit, vanuit een zorgvuldig opgebouwd relatienetwerk: de sales pijplijn wordt structureel gevuld met waardevolle leads.
Online Marketing
Wij helpen je bij het creëren, plaatsen en adverteren van content op de passende kanalen. In combinatie met telefonische acquisitie laten we geen enkele kans onbenut.

Contact

Vestiging Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S


Vestiging Amsterdam
Tussen de Bogen 24
1013 JB Amsterdam


Contactinformatie

contact@findbusiness.nl
040-7820181

Back To Top