skip to Main Content

B2B Leadgeneratie

Op het juiste moment aan de juiste tafel

Sales funnel Pipeline management

Om geen kansen te missen wil je, naast inbound en online marketing, ook proactief interactie zoeken met de partijen die jij als klant ambieert. Ervoor zorgen dat je bekend bent op het moment dat een onderwerp actueel wordt. Dat je één-op-één, op basis van inhoud, een relatie hebt opgebouwd die maakt dat je op het juiste moment aan tafel zit.

Leaders in Leadgeneration

FindBusiness is expert op het gebied van koude acquisitie. Afhankelijk van de propositie en jouw specifieke wensen gaan wij op zoek naar nieuwe klanten. Wij genereren kwalitatieve leads voor opdrachtgevers afkomstig uit uiteenlopende branches. Onze sales teams zijn ieder dag bezig met het vinden van new business.

Werkwijze

In 4 stappen naar nieuwe klanten

Findbusiness analyseert je webtraffic en verzorgt de follow-up tot en met het moment dat er een afspraak ingepland kan worden.
Doel: websitebezoekers (telefonisch) beter leren kennen en bij voldoende interesse direct een (telefonische) afspraak inplannen voor je sales force.

1. Kick-off

blank

Aftrap van de campagne, we bepalen doelstellingen en maken een plan van aanpak.

2. Calls

blank

Telefonische acquisitie, we gaan werken aan een netwerk van relaties.

3. Leads

blank

We plannen kwalitatieve sales-afspraken in jouw agenda.

4. Sales

blank

Het einddoel: getekende opdrachten, nieuwe klanten!

Acquisitie Commerciële slagkracht

FindBusiness is een commerciële schakel richting de markt. Als directe collega, welliswaar op afstand, zijn wij onderdeel van jouw sales-team. We onderhouden intensief contact over concrete situaties en de geboekte resultaten.

Alle informatie over onze aanpak in één handige PDF?

Download brochure
Back To Top