skip to Main Content

Hiring? Tiring! Zoek niet langer naar ervaren sales specialisten

Het is tegenwoordig algemeen bekend; er is een enorm tekort op de arbeidsmarkt. In november rapporteerden verschillende nieuwsmedia een verhouding van 126 vacatures op 100 werklozen. Logisch dus dat er een situatie ontstaat waarin het lastig is aan nieuw personeel te komen. Dit vertaalt zich ook naar sales-personeel. Als je het dan combineert met het gegeven dat ervaren sales-personeel ook voorafgaand aan de krapte op de arbeidsmarkt al lastig te vinden was, ontstaat er een vermoeiende situatie.

Veel van de organisaties die we spreken geven aan pas de nadruk te kunnen leggen op het optimaliseren van het sales-proces wanneer het (sales)team weer op orde is. Vaak is dit een tijdrovende en lastige klus; probeer maar eens iemand te vinden die ervaren is in de sales, niet vies is van (koude) acquisitie en snapt wat er nodig is om succes te behalen voor proposities met lastige verkoopprocessen. Als oplossing kun je overwegen om externe hulp in te schakelen op het gebied van business development.

Waarom kiezen voor FindBusiness?

  • Je kan het wervingsproces overslaan. Het in kaart krijgen en benaderen van personen die wellicht een match zijn voor jouw vacature, het beoordelen van CV’s, het voeren van gesprekken en het onderhandelen over voorwaarden is niet nodig. Dit bespaart veel tijd en inspanning.
  • Altijd goed getrainde en -geschoolde commerciële professionals, die worden getraind op het gebied van communicatiestrategie, het signaleren van koopsignalen en gesprekstechniek. Al onze commercieel medewerkers en projectleiders hebben bewezen ervaring met complexe proposities en langlopende verkoopprocessen.
  • Binnen onze organisatie hebben we salesprocessen geborgd. Zo borgen we door het gebruik van onze verschillende systemen en werkprocessen dat we zijn ingericht voor structurele opvolging van inhoudelijke interactie met de doelgroep. We houden alle business opportunities nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat je geen kansen mist.
  • Capaciteit is makkelijk op- en af te schalen. Meer uren nodig? Dat is geen probleem. Aan de andere kant is het (tijdelijk) verminderen van het aantal te besteden uren ook mogelijk.

Is je interesse gewekt? We wisselen graag eens van gedachten over leadgeneratie en leggen verschillende klantcases aan je voor.

Lees ook: Hoe haal je meer resultaten uit je marketinginvestering?

Over FindBusiness

FindBusiness is specialist op het gebied van kwalitatieve leadgeneratie en sales funnel management. Hierbij ligt de nadruk op organisaties met een langlopend verkoopproces en een complex product of dienst. Wil je advies over (telefonische) leadgeneratie en sales? Kom dan zeker eens binnenlopen in ons gezellige kantoor in Eindhoven voor advies of bel naar 040-7820181.

Anouk Vermulst
Anouk is specialist op het gebied van leadgeneratie en telefonische marketing.

Meer weten over onze diensten op het gebied van B2B Leadgeneratie? 

Back To Top