skip to Main Content

Commercieel Medewerker | 16 – 24 uur p/w

Zoek jij een uitdagende (parttime) baan? Heb jij commerciële voelsprieten en ben je klaar om die in te zetten voor een optimale klantbeleving? Dan is de functie van commercieel medewerker in ons jonge, groeiende team echt iets voor jou!

Bedrijfsprofiel

FindBusiness ondersteunt innovatieve bedrijven op terreinen die niet tot hun kernactiviteiten behoren. We hebben op dit moment drie pijlers: marketing- en salesondersteuning, begeleiding bij innovatiesubsidies en de werving en selectie van Europese programmeurs.

FindBusiness is zich aan het ontwikkelen tot dé specialist op het gebied van klantenwerving. Producten en diensten van onze opdrachtgevers zijn doorgaans complex en hebben grote invloed op de processen van hun klanten. Het opbouwen van naamsbekendheid, vertrouwen en netwerk onder de doelgroep is van belang om tot nieuwe opdrachten te komen. Binnen deze context vervult FindBusiness een belangrijke rol in het acquisitieproces van haar klanten.

FindBusiness is bijna tien jaar geleden opgericht, echter is FindBusiness een relatief nieuwe activiteit waar nog niet alles in beton gegoten is.

Functieomschrijving

Onze salesdienstverlening biedt onze klanten verkoopkansen binnen een door ons opgebouwd netwerk van (potentiële) relaties. Dit doen we vanuit een goed doordacht salesplan. We zoeken scherpzinnige en enthousiaste collega’s die met ons mee willen denken en onze plannen in actie willen omzetten. Je creëert hands-on salesvaardigheden doordat je op verschillende projecten voor verschillende klanten actief bent. Samen met je collega’s ga je elke dag voor het beste resultaat en bepaal je de uitkomst van het project.

In deze functie sta je met je voeten in de modder. Je benadert prospects en maakt salesafspraken die je overdraagt aan onze klanten. Je pleegt telefonische acquisitie met een goed doordachte onderbouwing. Hierbij heb je ook rechtstreeks contact met onze klant, waar je aan rapporteert over de uitkomst van je werk. Intern evalueer je de vergaarde inzichten en welke aanpak het beste werkt voor deze specifieke product-markt-combinatie.

Uiteraard word je intern gecoacht en heb je veel contact met je collega’s. Afhankelijk van hoeveel uur je actief bent, heb je verschillende salesprojecten tegelijkertijd lopen. Je werkt in een hecht team, waarbij je altijd kan terugvallen op de ervaring van je collega’s.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO-niveau;
 • Resultaat- en doelgericht;
 • Goede communicatieve eigenschappen, mondeling en schriftelijk;
 • 0 – 3 jaar werkervaring;
 • Je staat open om nieuwe dingen te leren;
 • 16 tot 24 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

 • Een uitdagende baan met de kans snel veel te leren;
 • Flexibiliteit in de weekplanning;
 • Een baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Een informele werkomgeving met leuke collega’s;
 • Goed salaris;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels.

Mocht je zelf geïnteresseerd zijn, en/of weet je iemand die (met jou) een nieuwe uitdagende en flexibele parttime baan op niveau zoekt, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

Solliciteer direct

Bel of mail voor een oriënterend gesprek:

Tel: 040-7820181
T.a.v.: Anouk Vermulst
vacature@findbusiness.nl

Solliciteer direct

Upload je C.V.

Contact

Vestiging Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S


Vestiging Amsterdam
Tussen de Bogen 24
1013 JB Amsterdam


Contactinformatie

contact@findbusiness.nl
040-7820181

Back To Top