skip to Main Content

Leer jouw websitebezoekers kennen

Speciaal aanbod: nu 3 maanden leadgeneratie voor € 2.699,-

Ja, dit is interessant voor mij. Informeer mij verder:

Stappenplan

Een van de doelstellingen van uw website is als het goed is het interesseren van potentiële nieuwe klanten. U richt uw site dan ook zo in dat zij snel kunnen zien wat u voor ze kunt betekenen en maakt de drempel om contact met u op te nemen zo klein mogelijk. Echter neemt slechts 3% van uw potentiële klanten contact op naar aanleiding van een sitebezoek. En dat terwijl ze vast en zeker geïnteresseerd zijn in wat u voor ze kunt betekenen.

Findbusiness analyseert uw webtraffic en doet daarna ook nog eens de follow-up voor u. Doel: uw websitebezoekers (telefonisch) beter leren kennen en bij voldoende interesse in uw aanbod direct een (telefonische) afspraak inplannen voor uw sales force.

1. Intakegesprek

We verdiepen ons in de propositie en maken de pitch. Aangezien we uit naam van onze klant bellen, is inhoudelijke basiskennis vereist.

2. Inrichten Monitoring

We richten de webtraffic monitoring in en maken keuzes met betrekking tot de juiste pagina’s. Hierbij houden we rekening met bestaande klanten en relevante prospects.

3. Monitoren en opvolging

Het proactief benaderen van prospects door koude acquisitie draagt bij aan jouw omzetdoelstellingen. We stellen een passende businesscase op.

4. Inzicht & Leads

Het opbouwen van een salesfunnel door contacteren van websitebezoekers moet leiden tot relaties en salesafspraken.

Contact

Vestiging Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S


Vestiging Amsterdam
Tussen de Bogen 24
1013 JB Amsterdam


Contactinformatie

contact@findbusiness.nl
040-7820181

Back To Top