skip to Main Content

Leads ICT diensten om uw bedrijf te ontzorgen

Eerder op de hoogte zijn van ICT projecten is belangrijk voor uw saleskansen. Maar hoe pakt u zoiets aan? Hoe zorgt u ervoor dat u op het juiste moment met de juiste klanten aan tafel zit? FindBusiness helpt u met diverse ICT diensten. Leads van inbound kwaliteit en effectieve sales oplossingen. Het creëren van een waardevolle relatie met prospect of klant. Inmiddels hebben we al vele opdrachtgevers kunnen helpen met onze ICT diensten. Wilt u ook meer inzicht krijgen in uw salesprocessen, de markt of de opbouw van uw netwerk? Schakel dan Findbusiness in.

Genereren van leads voor ICT diensten

Een stabiele salesflow is een must voor uw organisatie. Bestaande contacten moeten worden onderhouden en er moeten nieuwe leads worden gegenereerd. FindBusiness helpt u graag bij het opzetten van een effectief salestraject. We hebben diverse ICT diensten om leads te genereren: in de vorm van een enkel advies, maar ook als het gaat om data – en pipeline management. We kunnen vaststellen of uw dienstverlening aansluit bij de behoefte van een bepaalde lead en volgen deze op. De leads waarmee contact wordt opgenomen, weten dat u hen gaat mailen of bellen en stellen uw inspanningen op prijs. Op deze manier realiseert FindBusiness voor u een plezierige en kansrijke start van uw ICT project! Dat is wat onze ICT diensten inhouden!

leads ICT diensten

leads ICT diensten

leads ICT diensten Venderion Market Insight

De voordelen van FindBusiness

Een lead betekent dat een bedrijf of organisatie op zoek is naar een oplossing die u kunt bieden. Voor u is dit een commerciële kans die u door een effectief salestraject direct kan benaderen. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Marktonderzoek om op de hoogte blijven van ontwikkelingen
  • In gesprek gaan met potentiële klanten (contact en opvolging)
  • Inrichten en in kaart brengen van uw sales flow
  • Genereren van kwalitatieve leads
  • Ontwikkelen van business cases
  • Pipeline management.

Het genereren van leads voor ICT diensten van FindBusiness is  erop gericht een duidelijke werkwijze te creëren. Inmiddels hebben wij de salesflow van vele bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen. De combinatie van onze specifieke kennis van de markt en de drive om op heldere en open wijze met onze opdrachtgevers samen te werken, maken FindBusiness uw professionele sparringpartner!

Leads genereren voor uw bedrijf?
Neem contact met ons op

Wilt u ook een waardevolle en langdurige relatie opbouwen met bestaande en nieuwe klanten binnen uw netwerk? Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en data effectief inzetten om uw sales te verhogen? Neem dan contact op met FindBusiness.

Graag gaan we met u rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken voor leads ICT diensten.

Enkele opdrachtgevers

Contact

Vestiging Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S


Vestiging Amsterdam
Tussen de Bogen 24
1013 JB Amsterdam


Contactinformatie

contact@findbusiness.nl
040-7820181

Back To Top