skip to Main Content

Van prospect tot klant: leadgeneratie voor ICT bedrijven

Voor uw ICT bedrijf is leadgeneratie en een goed inzicht in de markt uiteraard een must. FindBusiness ondersteunt in leadgeneratie voor ICT bedrijven, met als doel het signaleren en creëren van verkoopkansen. Daarbij acteren we alsof we uw eigen commerciële binnendienst zijn. Het opbouwen van een langdurige relatie met uw klanten en een vergroting van uw naamsbekend; dat is waar FindBusiness graag voor aan de slag gaat. Meer weten over leadgeneratie voor ICT bedrijven? Neem dan gerust eens contact op voor een informatief gesprek.

Leadgeneratie ICT Venderion Market Insight

Leadgeneratie ICT Venderion

Leadgeneratie ICT

Wat houdt onze dienstverlening in?

Bij leadgeneratie voor ICT zet FindBusiness zich in voor uw bedrijf. Leadgeneratie voor ICT bedrijven houdt onder andere in:

  • Up-to-date informatie over lopende ICT projecten (marktonderzoek)
  • Met potentiële klanten in gesprek gaan over uw ICT oplossing
  • Het effectiever en efficiënter inrichten van uw sales flow
  • Kwalitatieve leads genereren
  • Businesscase ontwikkelen
  • Pipeline management

Door inzicht te krijgen in bovenstaande punten en een duidelijke werkwijze te creëren, hebben wij de salesflow van vele ICT bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen. De combinatie van onze specifieke kennis van de markt en de drive om op heldere en open wijze met onze opdrachtgevers samen te werken, maken FindBusiness uw professionele sparringspartner!

Inbound leadgeneratie voor ICT

Voor onze klanten in de ICT branche is inbound leadgeneratie belangrijk. Des te belangrijker is het om een partij in te schakelen die ervaring en kennis heeft in deze specifieke markt. FindBusiness is een full-service marketing en salesbureau, gespecialiseerd in leadgeneratie voor ICT bedrijven en fungeert als een commerciële radar in de markt. Op structurele wijze verzamelen we data over uw doelgroep en rapporteren we ontwikkelingen in de markt. Op deze wijze weten we kwalitatieve inbound leadgeneratie voor ICT bedrijven op te zetten. Leads die leiden tot een verhoging van uw new business!

Meer weten over leadgeneratie voor uw ICT bedrijf?

Bent u benieuwd wat FindBusiness aan leadgeneratie voor ICT bedrijven kan betekenen? Vul gerust het contactformulier in zodat wij een vrijblijvende afspraak met u kunnen maken. Graag maken wij inzichtelijk hoe u waardevolle relaties en concrete sales leads kunt realiseren!

Enkele opdrachtgevers

Contact

Vestiging Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S


Vestiging Amsterdam
Tussen de Bogen 24
1013 JB Amsterdam


Contactinformatie

contact@findbusiness.nl
040-7820181

Back To Top