skip to Main Content

Klantenwerving: de core business van uw organisatie

Klantenwerving staat natuurlijk hoog op uw prioriteitenlijst. Maar hoe zorgt u ervoor dat dit op een gestructureerde en waardevolle manier gebeurd? FindBusiness ondersteunt diverse (ict) bedrijven bij het werven van nieuwe klanten. Het signaleren van verkoopkansen, het opbouwen van een langdurige relatie met klanten en het onderhouden van uw netwerk. Wij zijn gespecialiseerd in leadgeneratie en helpen uw organisatie te groeien. Wilt u meer weten over klantenwerving voor ict bedrijven? Graag gaan we met u rond de tafel om in kaart te brengen hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Klantenwerving op structurele wijze

Voor onze opdrachtgevers in de ICT branche is structurele klantenwerving natuurlijk belangrijk. Het inschakelen van een partij die ervaring en kennis heeft in uw specifieke markt maakt het mogelijk om een salesflow te creëren die waardevol is voor uw organisatie.
FindBusiness is een full-service marketing en salesbureau, gespecialiseerd in klantenwerving voor ICT bedrijven en fungeert als een commerciële radar in de markt. We kunnen data verzamelen over uw doelgroep en rapporteren ontwikkelingen in de markt. Op deze wijze weten we kwalitatieve inbound klantenwerving voor uw bedrijf op te zetten. Leads die leiden tot een verhoging van uw saleskansen!

Klantenwerving

Klantenwerving Venderion Market Insight

Klantenwerving ICT

Wat kan FindBusiness voor uw bedrijf betekenen?

Klantenwerving is meer dan alleen het plegen van een paar telefoontjes. FindBusiness kijkt verder en werkt graag samen met u, in plaats van voor u. Klantenwerving voor (ICT) bedrijven houdt onder andere in:

  • Als eerste op de hoogte zijn van (ICT) projecten
  • Met potentiële klanten in gesprek gaan over uw ICT oplossing
  • Het effectiever en efficiënter inrichten van uw sales flow
  • Kwalitatieve leads genereren
  • Businesscase ontwikkelen
  • Pipeline management.

Het resultaat is een duidelijke werkwijze, en een overzichtelijke salesflow. Inmiddels hebben wij dan ook vele (ICT) bedrijven kunnen helpen. Door onze specifieke kennis van de markt en professionele medewerkers, zijn wij in staat om op heldere en open wijze samen te werken met organisaties als die van u!

Meer weten over klantenwerving voor uw ICT bedrijf?

Bent u benieuwd wat FindBusiness op het gebied van klantenwerving voor ICT bedrijven kan betekenen?

Vul gerust het contactformulier in zodat wij een vrijblijvende afspraak met u kunnen maken. U kunt ons ook direct bereiken via 040-7820181.

Graag maken wij inzichtelijk hoe u waardevolle relaties en concrete sales leads kunt realiseren! Het team van FindBusiness staat graag voor u klaar.

Enkele opdrachtgevers

Contact

Vestiging Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S


Vestiging Amsterdam
Tussen de Bogen 24
1013 JB Amsterdam


Contactinformatie

contact@findbusiness.nl
040-7820181

Back To Top