skip to Main Content

Online Marketing

Creëer relevante content, (blogs, whitepapers, visuals, etc) voor meer website traffic en gerichtere acquisitie

B2B LEADGENERATIE

Online Marketing

Wij geloven in de combinatie van off- en online marketing om tot succesvolle salesresultaten te komen. Zo denken we dat je als marktleider aanwezig moet zijn op alle kanalen. Wij helpen je daarbij en zetten onze kennis van marketing om in concrete leads.

Hiervoor zetten wij ons onder andere in op het gebied van SEO, online advertising, content management en de algemene vindbaarheid van jouw business. Onze content marketeers helpen je bij het schrijven, creëren en plaatsen van creatieve content op de juiste kanalen. Om je bereik te vergroten adverteren we hiermee aan de hand van jouw wensen en budget. Daarnaast zetten we slimme marketingtools in als SEO-geschreven blogs, skyscrapers of whitepapers en giveaways. We weten jouw publiek te boeien en helpen je graag met het bepalen van de strategie.

We vergroten jouw naamsbekendheid op kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Google en blogs door passende content te plaatsen. We zorgen ervoor dat de content terecht komt bij de door jou beoogde prospects, waardoor we snel en doelgericht leads genereren. Door vervolgens de kansen die we hebben gecreëerd met online marketing op te volgen met telefonische acquisitie, maken wij concrete sales leads voor jou. Op deze manier houd jij je sales funnel gevuld en laat je nooit kansen liggen. We zoeken altijd naar de beste, slimste manier van werken en krijgen jou daardoor aan tafel bij degene die jij graag klant wil maken. Jij bepaalt, wij doen het werk.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het begin van nieuwe business is het vergroten van jouw online vindbaarheid. We gaan de interactie aan: we geloven dat sales een wisselwerking is. Jij moet niet alleen op zoek gaan naar nieuwe klanten, maar klanten jouw bedrijf laten vinden. We helpen je hierbij. Dit doen we door Search Engine Optimalisation in te zetten.

SEO is een ongoing process van het optimaliseren van je website, social mediakanalen en Google Advertising. Onze SEO-specialisten helpen je graag bij het bepalen van jouw online strategie en het implementeren van deze acties. Wil je beter worden gevonden op Google met de zoektermen die voor jou belangrijk zijn? Wij helpen je verder.

Social Media Marketing

We leven in het tijdperk waarin je online presence alles is. Etaleer jouw USP’s op de juiste plekken en manier. Zet social media in om je vindbaarheid te vergroten, je doelgroep te bereiken en koploper te worden in jouw branche. Jij bent de expert, laat het zien!

Tijdens het bepalen van jouw online marketing strategie kijken we ook naar welke kanalen we het beste in kunnen zetten. Zo verspreiden we content zo ver mogelijk, maar altijd bij de juiste doelgroep. We maken gebruik van kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter om de juiste post bij de juiste doelgroep te laten landen. Geen passende content? Geen probleem! Onze content creators leveren posts voor elk gewenst kanaal, zodat jij kunt laten zien waar je goed in bent.

Online Advertising

Om kwalitatieve leads te genereren moet je op zoek naar de combinatie van sales en digital marketing. Je hebt nu passende content en een heldere doelgroep voor ogen, maar nog geen bereik. Door digital advertising zorgen we voor de nodige spotlight.

Onze salesexperts helpen je op het gebied van Google Advertising, LinkedIn advertising en Facebook Business. Aan de hand van de digital advertising acties die we voor je uitzetten, maken we een targetlijst die we opvolgen met telefonische marketing en andere marketingacties. Zo blijf jij in controle over je sales funnel en benut je jouw kansen volledig. We bepalen samen met jou wie we willen bereiken tegenover welk budget, zodat we op een effectieve manier meer leads genereren.

Leadgeneratie door online marketing

Als geen ander is FindBusiness in staat op brede schaal contact te leggen met een doelmarkt. Vanuit inhoudelijk gesprekken vergaren wij allerlei marktinzichten. Dit doen wij zowel telefonisch als via social media kanalen om de doelmarkt zo efficiënt mogelijk te bereiken.

We begrijpen waar concurrenten tekort schieten, spotten nieuwe toetreders en innovaties, weten van samenwerkingsverbanden die worden opgezet en krijgen een beeld van de richting waarin de markt zich beweegt.

Kwalitatieve Leadgeneratie
Sales leads van inbound kwaliteit, vanuit een zorgvuldig opgebouwd relatienetwerk: de sales pijplijn wordt structureel gevuld met waardevolle leads.
Prospectlijst samenstellen
Meten is weten, dus data is alles. Door een complete prospectdatabase van deskundig en uitgebreid desk- en fieldresearch, verhogen wij de effectiviteit van je marketingcampagne.

Contact

  Vestiging Eindhoven
  Torenallee 45
  5617 BA Eindhoven
  Glasgebouw Strijp-S


  Vestiging Amsterdam
  Tussen de Bogen 24
  1013 JB Amsterdam


  Contactinformatie

  contact@findbusiness.nl
  040-7820181

  Back To Top