skip to Main Content

Brochure FindBusiness

Lees meer of dowload brochure in PDF formaat

Download brochure

Leaders in leadgeneration

Kwalitatief hoogwaardige leads door de inzet van ervaren salesprofessionals. Het slim en effectief benaderen van koude, lauwe en warme prospects resulteert in een gevulde salespipeline. Lees meer over FindBusiness en onze werkwijze.

Sales funnel

Pipeline management

OM GEEN KANSEN TE MISSEN WIL JE, NAAST INBOUND EN ONLINE MARKETING, OOK PROACTIEF INTERACTIE ZOEKEN MET DE PARTIJEN DIE JIJ ALS KLANT AMBIEERT. ERVOOR ZORGEN DAT JE BEKEND BENT OP HET MOMENT DAT EEN ONDERWERP ACTUEEL WORDT. DAT JE ÉÉN-OP-ÉÉN, OP BASIS VAN INHOUD, EEN RELATIE HEBT OPGEBOUWD DIE MAAKT DAT JE OP HET JUISTE MOMENT AAN TAFEL ZIT.

Leaders in leadgeneration

FINDBUSINESS IS EXPERT OP HET GEBIED VAN KOUDE ACQUISITIE. AFHANKELIJK VAN DE PROPOSITIE EN JOUW SPECIFIEKE WENSEN GAAN WIJ OP ZOEK NAAR NIEUWE KLANTEN. WIJ GENEREREN KWALITATIEVE LEADS VOOR OPDRACHTGEVERS AFKOMSTIG UIT UITEENLOPENDE BRANCHES. ONZE SALES TEAMS ZIJN IEDERE DAG BEZIG MET HET VINDEN VAN NEW BUSINESS.

Werkwijze

In 4 stappen naar nieuwe klanten

Findbusiness analyseert je webtraffic en verzorgt de follow-up tot en met het moment dat er een afspraak ingepland kan worden.
Doel: websitebezoekers (telefonisch) beter leren kennen en bij voldoende interesse direct een (telefonische) afspraak inplannen voor je sales force.

1. Kick-off

blank

AFTRAP VAN DE CAMPAGNE, WE BEPALEN DOELSTELLINGEN EN MAKEN EEN PLAN VAN AANPAK.

2. Calls

blank

TELEFONISCHE ACQUISITIE, WE GAAN WERKEN AAN EEN NETWERK VAN RELATIES.

3. Leads

blank

WE PLANNEN KWALITATIEVE SALES-AFSPRAKEN IN JOUW AGENDA.

4. Sales

blank

HET EINDDOEL: GETEKENDE OPDRACHTEN, NIEUWE KLANTEN!

Acquisitie

Commerciële slagkracht

FINDBUSINESS IS EEN COMMERCIËLE SCHAKEL RICHTING DE MARKT. ALS DIRECTE COLLEGA, WELISWAAR OP AFSTAND, ZIJN WIJ ONDERDEEL VAN JOUW SALES-TEAM. WE ONDERHOUDEN INTENSIEF CONTACT OVER CONCRETE SITUATIES EN DE GEBOEKTE RESULTATEN.

Contact

  Vestiging Eindhoven
  Torenallee 45
  5617 BA Eindhoven
  Glasgebouw Strijp-S


  Vestiging Amsterdam
  Tussen de Bogen 24
  1013 JB Amsterdam


  Contactinformatie

  contact@findbusiness.nl
  040-7820181

  Back To Top