skip to Main Content

Realiseer uw doelstellingen door business development

Door inzicht te krijgen in de markt en ervoor te zorgen dat uw organisatie zich focust op de juiste kansen en klanten, creëert FindBusiness een sterke business development case. Wij zorgen ervoor dat de business development strategie wordt geïmplementeerd, waardoor de juiste leads worden gegenereerd. Graag gaan we met u in gesprek om in kaart te brengen hoe kunnen bijdragen aan het realiseren van uw sales- en marketingdoelstellingen.

Business development

Business development Venderion Market Insight

Business development ICT

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

FindBusiness kan u op het gebied van business development ondersteunen door middel van:

  • Het herkennen van nieuwe projecten binnen uw doelmarkt;
  • Opstellen en implementeren van business development plan;
  • Strategie en ontwikkeling;
  • Verder ontwikkelen van bestaande en nieuwe afzetmarkten;
  • Pipeline Management;
  • Leadgeneratie.

Als uw sparringpartner kunnen wij fungeren om gezamenlijk te kijken waar in het verkoopproces verbeterslagen kunnen worden gemaakt. Hoe pakt u momenteel uw acquisitie-afspraken aan? En hoe worden deze afspraken opgevolgd? We werken graag met u samen om deze zaken helder op een rijtje te krijgen en op te pakken.

Business development creëert waarde!

Bij business development is het belangrijk dat de marketingstrategie en visie worden vertaald naar een werkbare, commerciële business propositie. Inzicht in de doelgroep, concurrentie en ontwikkelingen op de markt en bouwen aan interne en externe netwerken. Op deze manier kunnen met business development nieuwe kansen worden gerealiseerd. FindBusiness creëert waarde voor uw organisatie, maar ook voor uw (potentiële) klanten!

We werken graag met u samen

We werken graag met u samen en zitten het liefst naast u om uw doelstellingen te realiseren. Bent u benieuwd wat FindBusiness voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van business development? Neem dan contact met ons op zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Enkele opdrachtgevers

Contact

Vestiging Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S


Vestiging Amsterdam
Tussen de Bogen 24
1013 JB Amsterdam


Contactinformatie

contact@findbusiness.nl
040-7820181

Back To Top