skip to Main Content

B2B Telemarketing voor ICT bedrijven

FindBusiness is gespecialiseerd in koude acquisitie voor B2B bedrijven, voornamelijk in de ICT branche. Mocht u het uitbesteden van telefonische acquisitie overwegen neem dan eens contact met ons op.

Wij acteren alsof we tot uw eigen commerciële binnendienst behoren. Onze telemarketing voor de ICT branche houdt in dat wij onze expertise volledig ten dienste stellen van uw wensen en voorkeuren. We maken ons uw doelstellingen en visie eigen en hebben uw producten en diensten tot in detail in de vingers. Daarmee genereren we sales leads van inbound kwaliteit en creëren we een zorgvuldig opgebouwd relatienetwerk.

Telemarketing ICT Venderion Market Insight

Telemarketing ICT

Leadgeneratie ICT

De voordelen van telemarketing voor de ICT branche

Inbound marketing biedt uiteraard erg waardevolle leads. Echter, om geen kansen te missen is telemarketing voor ICT bedrijven erg belangrijk. Het biedt kansen om interactie te zoeken met partijen die u als klant ambieert. Naamsbekendheid creëren en op het juiste moment aan tafel zitten.

FindBusiness zet de voordelen van haar dienstverlening graag nog eens op een rij:

  • Contact met de juiste doelgroep, met de juiste propositie
  • Expertise, kennis en ervaring maken ons voor veel opdrachtgevers een betrouwbare partij
  • Hoogwaardige en goed geïnventariseerde afspraken
  • Telemarketing voor ICT bij FindBusiness is maatwerk
  • Verhoging van uw sales en new business.

Telemarketing voor ICT bedrijven

FindBusiness genereert met telemarketing voor ICT bedrijven sales leads van inbound kwaliteit. Vanuit een zorgvuldig opgebouwd relatienetwerk kan de sales pijplijn structureel gevuld worden met waardevolle leads. Klanten vinden en binden en een verhoging van de effectiviteit van het contactmoment. Op deze manier kunnen we een complete prospectdatabase aanleggen, die verrijkt wordt met relevante data. Telemarketing voor ICT bedrijven is bij FindBusiness dus meer dan alleen bellen: het is klanten leren kennen en herkennen!

We gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FindBusiness op het gebied van telemarketing in de ICT branche? Graag gaan we met u in gesprek en brengen we in kaart hoe wij u van dienst kunnen zijn. Vul het contactformulier in, zodat we zo spoedig mogelijk een afspraak met u kunnen maken!

Enkele opdrachtgevers

Contact

Vestiging Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Glasgebouw Strijp-S


Vestiging Amsterdam
Tussen de Bogen 24
1013 JB Amsterdam


Contactinformatie

contact@findbusiness.nl
040-7820181

Back To Top